“Een jong bedrijf met passie voor de oude ambacht”

Binnenschilderwerk

De staat van het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand kan heel sfeer bepalend zijn.

Een schildersbeurt aan de binnenzijde van uw woning is nooit een overbodige luxe. U heeft veel geld uitgegeven aan een prachtige eethoek, een mooie vloer en een strakke badkamer. Uw interieur is helemaal af. Maar toch zit er nog iets niet helemaal lekker, u kijkt eens goed om uw heen en ziet een verkleurd plafond, vochtplekken op uw muur en loslatende verf op uw houten ramen. Deze beschadigingen vallen u waarschijnlijk nauwelijks meer op, maar voor visite is dit het eerste wat ze zien.

Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk. Een nette verflaag laat uw woning weer stralen. Passen de kleuren van uw deuren en kozijnen nog wel bij uw meubels? Kleuren in uw woning zijn sfeer bepalend, dus wanneer u toch gaat opfrissen, geef uw interieur dan direct een nieuwe kleur en  nieuwe uitstraling.

Doordat wij schuren met een bouwstofzuiger en uitsluitend werken met producten op waterbasis heeft u weinig tot geen last van stof of vervelende geurtjes in uw huis. Zo zorgen wij er voor dat uw binnenschilderwerk een aangename ervaring blijft.

 

Ook toe aan een fris interieur? Laat even een berichtje achter en wij nemen snel contact met u op.

 


Wat wij u aan kunnen bieden

Wij beschikken over de modernste spuitapperatuur waarmee we uw plafonds en wanden van superstrak schilderwerk kunnen voorzien.
De staat van het schilderwerk aan de binnenzijde van uw pand kan heel sfeer bepalend zijn.
Een strak geschilderde woning is een lust voor het oog en het zal de waarde van uw pand doen toenemen.
Wij van Van der Kruis Vakschilders zijn gecertificeerd houtrotspecialist.
Wij van Van der Kruis Vakschilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van buitengevels.