Diensten

Diensten

Van schuurschema tot verftechniek: we denken na over elk detail, want dat is de weg naar het hoogst haalbare resultaat in ieder project. Dat streven zit verankerd in ons DNA en daardoor ook in onze werkwijze. We nemen de tijd en ruimte om topkwaliteit te leveren. Schilderwerk heeft aandacht nodig.

Neem contact op

Vakwerk maakt het verschil

Schakel Van der Kruis in voor buitenschilderwerk, buitengevels en binnenschilderwerk. We zijn gecertificeerd voor houtrotherstel en gespecialiseerd in voordeuren. Ook voor kleuradvies is Van der Kruis het juiste adres, want we kennen de trends en werken samen met interieurarchitecten. En wist je trouwens al dat onze prijzen altijd all-in zijn? Geen verrassingen achteraf dus. Wil je meer weten over Van der Kruis? Klik door naar een van onze diensten of bekijk direct onze projecten.

Meer over ons
image image image

Gratis meerjarenonderhoudsplan

Ieder huis heeft onderhoud nodig. Laat onderhoudswerkzaamheden tijdig en vakkundig uitvoeren, dan voorkom je dure herstelwerkzaamheden op lange termijn. Om dat zo makkelijk mogelijk te maken levert Van der Kruis gratis een meerjarenonderhoudsplan op maat.

Neem contact op
image image image image image

Tijd voor hoogwaardig vakschilderwerk?

Ruben van der Kruis

Ruben van der Kruis

Vakschilder