Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

De staat van het schilderwerk heeft veel invloed op de uitstraling van je interieur. In de loop der jaren gaat het schilderwerk steeds een stukje achteruit. Kleuren vervagen en via kleine scheurtjes gaat de verf uiteindelijk afbladderen. Goed binnenschilderwerk gaat vaak 10 jaar mee, afhankelijk van de fysieke belasting.

Breng kleur in je leven

Is het tijd voor een frisse beurt? Laat Van der Kruis met je meedenken. We kennen de laatste modetrends en weten precies welke kleuren(combinaties) voor de juiste finishing touch zorgen.

Neem contact op
image

Zo min mogelijk overlast

We vinden het belangrijk om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Daarom schuren we met een bouwstofzuiger en schilderen we met producten op waterbasis die je vrijwel niet ruikt. Het hele huis leeghalen is meestal niet nodig en we werken kamer voor kamer. Een schilder toelaten in je huis vraagt om vertrouwen. We doen er alles aan om dat vertrouwen niet te beschamen.

Het effect van binnen op buiten

Wist je trouwens al dat de conditie van het binnenschilderwerk ook van belang is voor de duurzaamheid van het buitenschilderwerk? Met name kozijnen met glas, die in verbinding staan met buiten, moeten in goede staat zijn. En daarbij hoort natuurlijk ook hoogwaardig schilderwerk.

Altijd de beste verftechniek 

Per ruimte denken we mee over de beste verftechniek, rekening houdend met de ondergrond, het gebruik en natuurlijk de klantwensen. Afhankelijk daarvan kiezen we voor kwast, roller, spuit of een combinatie daarvan. Klinken en lampen worden zorgvuldig gedemonteerd en na afloop teruggeplaatst. Zo komen we in ieder hoekje en kunnen we onze belofte waarmaken: we gaan altijd voor strak en oogstrelend mooi.

Ontdek onze projecten
image image image image

Lakspuiten

Krasvast, slijtvast en superstrak: lakspuiten is een lust voor het oog. Bij lakspuiten is de laagdikte hoger en dat maakt deze techniek efficiënter dan rollen. Na schuren, plamuren en kitten volgt eerst een primer en daarna de afwerklaag. De finish is streeploos en zonder structuur. Lakspuiten is ideaal voor onder meer deuren, inbouwkasten, radiatoren, trappen en (schrootjes)plafonds. Nieuwe deuren kunnen op locatie gespoten worden, maar ook in onze eigen werkplaats (let op: zelf brengen en weer ophalen).

 

image image

Behangen

Van der Kruis is ook bedreven in het aanbrengen van behang. Kies naar wens voor glasvezel, renovlies of papier met een uitdagend motief (kleurrijk, vrolijk, mooi). Ieder type behang heeft voor- en nadelen. Wat voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van esthetische wensen en praktische omstandigheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Neem contact op
image