Vakprijs

Nationale SchildersVakprijs

In de filmwereld draait het om Oscars, in de wetenschap om de Nobelprijs, in de schildersbranche om de Nationale SchildersVakprijs. Sinds 2008 wordt deze prijsuitreiking ieder jaar georganiseerd. Een onafhankelijke vakjury oordeelt dan over de vele inzendingen uit alle hoeken van het land. De prijzen worden verdeeld over drie categorieën en een publieksprijs. Voor Van der Kruis Vakschilders is dat steeds weer een mooi moment om naar buiten te treden, en niet zonder resultaat…

Neem contact op
image

Meervoudig winnaar 

Het doel van de Nationale SchildersVakprijs is het kwaliteitsbewustzijn binnen de branche bevorderen. Dat onderschrijven we bij Van der Kruis volledig. Het schildersvak heeft vele facetten en biedt steeds nieuwe mogelijkheden om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Van der Kruis Vakschilders doet inmiddels al enkele jaren succesvol mee aan de Nationale SchildersVakprijs:

  • 2018: publieksprijs en juryprijs in de categorie Onderhoudsschilderwijk (project: wijnhuis Beaugrim in Weert)
  • 2019: halve finale
  • 2020: publieksprijs (project: woonhuis Leenderstrijp)
  • 2022: categorieprijs nieuwbouw, publieksprijs en klanttevredenheids pluim (project: Different Doors in Budel)
Neem contact op
image image image image

Meest glanzende voordeur van Nederland

De voordeur is als het visitekaartje van een woning. Bij Van der Kruis maken we daar graag een entree met impact van. Door middel van de juiste schuurtechnieken en ambachtelijk schilderwerk is het Van der Kruis gelukt om in 2020 het Nederlands record te vestigen voor de hoogste glansgraad van een voordeur: 92,9 GU (Gloss Units). Saillant detail: het oude record stond op 92,1 GU en was ook al gevestigd door Van der Kruis Vakschilders.

‘Een deur moet glanzen als een spiegel'. Klik hier en lees de publicatie in het Eindhovens Dagblad.

Bekijk onze diensten
image image

Tijd voor hoogwaardig vakschilderwerk?